Çerez politikası

Kaska Emlak İnşaat Turizm Nakliyat Ticaret Limited Şirketi (Kaska Villa)'ya ait olan www.kaskavilla.com web sitesi üzerinden ziyaretçilerinin gizlilik ve kişisel verilerinin korunması haklarını gözeterek, daha iyi bir kullanım deneyimi sunmak için kişisel verileri işlemekte ve internet çerezleri kullanmaktadır. Bu metin ile amaçlanan; tüm web sitesi ziyaretçilerine hangi tür çerezlerin, ne koşullarda kullanıldığını, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve ilgili diğer mevzuat kapsamında, ziyaretçilerin hangi kişisel verilerinin, işlenme amaç ve yöntemlerinin açıklanmasıdır. Kaska Villa kullanıcıları web sitesini kullandıkları sürece Çerez Aydınlatma Metnine onay vermiş sayılırlar. Kullanıcıların çerezleri varsayılan şekilde kullanmak istememeleri halinde tarayıcı ayarlarını yapmak ya da web sitesini kullanmamak kendi sorumluluklarındadır. Kaska Villa olarak, sitemizde kullandığımız çerezleri kullanmayabilir, çeşitlerini ve işlevlerini değiştirebilir veya yeni çerezler ekleyebiliriz. Dolayısıyla bu çerez aydınlatma metnini değiştirme hakkını saklı tutarız. Bu çerez aydınlatma metni üzerinde yapilan bütün değişikler sitede yayınlanmakla birlikte yürürlük kazanacaktır.

Çerez nedir ?
Çerez Kaska Villa'ya ait olan web siteleri aracılığıyla; daha iyi bir kullanıcı deneyimi, kişiselleştirilmiş ürün sunumu, doğru kişiye ve hızlı şekilde ulaşmak amacıyla topladığımız bilgilerdir.

Çerezlerin toplanma yöntemi ve hukuki sebebi nedir ?
Kaska Villa aşağıda belirtilen çerezleri kullanıcıların web sitesini ziyareti sırasında elektronik ortamda kendi meşru menfaatine dayalı olarak toplayıp, işlemektedir. Kullanıcı tecrübelerine yönelik hedefleme faaliyetleri ve pazarlama faaliyetleri için yalnızca kullanıcının açık rızası ile çerezler işlenmektedir. Web sitemiz aracılığıyla edinilen bu veriler, KVKK 5. Maddedeki kişisel veri işleme şartları ve bu çerez aydınlatma metni uyarınca işlenmektedir.

Edinilen Çerezler Hangi Amaçla Kullanılmaktadır?

Kısa dönemli konut kiralama amacı olan müşterilerinin, bu hizmetlere etkin ve verimli bir şekilde ulaşmasını isteyen Kaska Villa bu amaçla çerezleri kullanmaktadır. Müşteri tecrübelerini etkin ve daha belirgin kullanmak ve bu hizmetleri doğru kişilere ulaştırmak amacıyla çerezleri kullanarak bu doğru kişilere, doğru hizmeti ulaştırmak amaçlanmıştır. Bu ilgili çerezler ile müşteri deneyimleri depolanmakta ve daha kaliteli bir hizmet sunulması amacıyla kullanılmaktadır. Çerez kullanma şartları aşağıda belirtilmiştir:

·       Web Sitesi’nin temel işleyişinin yerine getirilmesi

·       Web Sitesi’nin performansını arttırmak amaçlı analiz edilmesi

·       Web Sitesi’nin kullanım açısından daha kolay ve hızlı bir hale getirilmesi

·       Web sitesi kullanıcılarına yönelik kişiselleştirilmiş hedefleme ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi

 

Kullanılan Çerezler Nelerdir?

Kaska Villa’nın Web sitesinden hem birinci taraf yani web sitesi tarafından yerleştirilen hem de üçüncü taraf yani diğer tedarikçiler tarafından yerleştirilen çerezler kullanılmaktadır. Kaska Villa, bu Çerez Aydınlatma Metni kapsamındaki kişisel verileri yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde aşağıda detaylı olarak açıklanan çerezler kapsamında Kaska Villa’nın hizmet aldığı aşağıda belirtilen üçüncü kişiler, iş ortakları veya tedarikçileri ile paylaşabilir.

Web Sitesi’nde yer alan çerezler aşağıdaki tabloda belirtilmektedir:

Çerez Servis Sağlayıcı

Çerez

Açıklama

Çerez Türü

Google

"Google Analytics: Universal Analytics "

Google Analytics aracılığıyla kullanıcıların Web Sitesi’ni nasıl kullandıklarını analiz etmeye yardımcı olur.

İşlevsellik

Google

Google Ads Yeniden Pazarlama

Google aracalığıyla reklam içeriklerinin hedeflenebilmesine ve optimize edilebilmesine yardımcı olur.

Pazarlama

Facebook

Facebook Pixel

Facebook Pixel aracılığıyla reklam içeriklerinin hedeflenebilmesine ve optimize edilebilmesine yardımcı olur.

"Hedefleme, Pazarlama"

Criteo

Criteo OneTag

Kullanıcıların daha önce görüntüledikleri içerikleri ziyaret ettikleri diğer internet mecralarında yeniden keşfetmelerine yardımcı olur.

"Pazarlama, Hedefleme"



Çerezlerinizi Nasıl Yönetebilirsiniz?

Çerez tercihleri ve bu konudaki yönetim tamamen kullanıcıların kendi denetimindedir. Genel olarak tarayıcılar bu çerezleri otomatik kabul etmektedir. Çerez kullanımını iptal edebilirsiniz; ancak bu ilgili web sitesindeki kullanımınızı etkileyecektir.

 

Haklarınız Nelerdir?

KVKK 11. maddesi uyarınca aşağıda belirtilen haklara sahipsiniz:

a.     Herhangi bir kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

b.     Kişisel verilerinizin işlenme faaliyetlerine ilişkin olarak bilgi talep etme,

c.     Kişisel verilerinizin işlenme amaçlarını ve bunların amaçlara uygun kullanıp kullanmadığını öğrenme,

d.     Kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında üçüncü kişilere aktarılmış olması durumunda bu üçüncü kişileri öğrenme,

e.     Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu çerçevede yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etme,

f.      KVKK’ya ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini, yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g.     Kişisel verilerinizin otomatik sistemler vasıtasıyla işlenmesi sonucu ortaya çıkabilecek aleyhte sonuçlara itiraz etme ve

h.     Kişisel verilerinizin kanuna aykırı bir şekilde işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın tazmin edilmesini isteme.

Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı, info@kaskavilla.com mail adresinden Kaska Villa’ya iletebilirsiniz.

Firma Ünvanı: Kaska Emlak Turizm İnşaat Tic. Ltd. Şti.

Adres: Kalkan Mahallesi, Şehitler Caddesi No:31/1 Kaş/ANTALYA

Eposta: info@kaskavilla.com

Tel: 0242 844 1234

Mobil: 0537 455 50 07

 

 


Anasayfa

Sana özel

İletişim

Menu
Sizlere daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek ve hizmet kalitemizi arttırmak için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. kaskavilla.com'u kullanmaya devam ederek çerez politikamızı kabul etmiş oluyorsunuz.