Kiralık Villada Balayı Tatili

Kiralık Villada Balayı Tatili

Villada Balayı Tatili

Evlilik hazırlıkları yapan çiftlerin bu süreç içerisinde titizlikle davrandıkları konulardan birisi de balayı tatilidir. Çiftlerin muhtemelen hayatlarında sadece bir kez yaşayabilecekleri balayı tatilinde her şeyin kusursuz olması gerekmektedir. Ancak balayı çiftlerinin balayı planları konusunda yaptıkları en büyük hata kendilerini otel odalarına hapsetmektir. Oysa oteller, çiftlerin birlikte vakit geçirebilecekleri ve yalnız kalabilecekleri alanlar bakımından oldukça kısıtlıdır. Balayı villaları ise otellerin aksine çiftlere bu özel günlerinde yalnız kalabilecekleri konforlu ortamlar sunmaktadır. Peki, balayı villasında konaklamanın avantajları nelerdir? En lüks ve konforlu kiralık villalar nerededir?

Balayı Villaları ve Avantajları

Balayı, çiftlerin hayatları boyunca yaşayabilecekleri en özel anlardan birisidir. Balayı villalarıise çiftlere gözlerden uzak vakit geçirme imkânı sunmaktadır. Oysa otellerde çiftlerin romantik dakikalar yaşayabilecekleri tek mekân odalarıdır. Villalar, çiftlerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek kadar oda, tuvalet ve banyoya sahiptir. Yine bazı villalar içerisinde jakuzi de yer almaktadır.

Bunların yanı sıra özellikle muhafazakâr çiftlerin otellerdeki en büyük sıkıntısı, rahatça havuz keyfi yapamamaktır. Ancak muhafazakâr özellikteki villaların havuzları korunaklıdır ve dışarıdan gözetlenmeleri oldukça güçtür. Üstelik bu villaların pek çoğunda ısıtmalı havuz yer alır. Eğer balayınızı kış aylarında yapacaksanız, ısıtmalı havuzlu balayı villaları arasından da tercihte bulunabilirsiniz.

Balayı için kiralık tatil villası tercih etmenin bir diğer avantajı ise ekonomik bir seçenek olmasıdır. Çünkü bu villalar, çiftlere birlikte vakit geçirebilecekleri pek çok alan sunmaktadır. Ayrıca havuz da dâhil olmak üzere tüm bu alanlar sadece balayı çiftlerinin kullanımına tabidir. Oysa otellerde çiftlerin yalnız kalabilecekleri tek alan kiraladıkları odadır. Diğer alanlar ise ortak kullanım alanıdır ve bu durum çiftlerin aradıkları konforu sağlamak adına elverişsiz bir durumdur. Bu anlamda balayı çiftleri, otelde konaklama için ödeyecekleri ücret ile hemen hemen aynı fiyatlara villa kiralayarak evlerinin konforunda unutamayacakları bir balayı deneyimi yaşama imkânı bulabilirler.

Tüm bunların yanında özellikle Kaş ve Kalkan gibi bölgelerde yer alan balayı villaları genellikle merkeze ve denize yakın mesafededir. Eğer balayınız için bu gözde tatil merkezlerini tercih edecek olursanız ünlü plajlara, çevrede yer alan diğer tatil merkezlerine ve tarihi mekânlara kısa süre içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Yorumlar

Villalarımızda Konaklayan Misafirlerimizin Yorumları