Sahibinden Kiralık Villa ile Kaska Villa Farkı

Sahibinden Kiralık Villa ile Kaska Villa Farkı

Sahibinden Kiralık Villa Nedir?

Sahibinden Kiralık Villa, arada bir aracı olmadan kiralayacağınız tatil villaları dır. Kaska Villa ailesi olarak sahibi olduğumuz villaları sizlere bu kategoride sunarak, bu villaların avantajları eşliğinde tatil keyfinizi katlamayı amaçladık.

Sahibinden Kiralık Villa Tatilinin Avantajları

 Sahibinden kiralayacağınız bu villaların avantajı; tatiliniz esnasında karşılaşabileceğiniz sorunları, daha kısa sürede ve kesin şekilde çözebilmenizdir. Bu villaları arada bir aracı olmadan daha uygun fiyatlı kiralayabilirsiniz. Tatilinizi, konaklayacağınız kiralık villanın bulunduğu konuma göre planlayacağınız için; villa sahibinin bölge hakkındaki bilgisinden yararlanabilirsiniz. Kaska Villa ailesi olarak; bu anlamda sahibi olduğumuz villalarda sizlere 7 gün, 24 saat ulaşılabilir bir acil durum numarası ile bütün soru ve sorunlarınıza anlık destek vermekteyiz. Sahibi olduğumuz villalarda tatil yapmanın farklı bir avantajı; villamızı kiraladıktan sonra, tatil organizasyonunuzu oluşturmanıza yardımcı olabiliriz. Tatil organizasyonunuzdaki amacınızı bize anlatarak; sizlere daha keyifli bir tatil için seçenekler sunabiliriz.

Sahibinden Kiralık Villaları Kiralarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?                 

Sahibinden Kiralık Villaları kiralarken son zamanlarda oldukça artış gösteren dolandırıcılık durumlarına dikkat etmelisiniz. Güvenilir şekilde sahibinden villa kiralamak istiyorsanız; villa sahibinin mali kayıtlarının olmasına dikkat etmelisiniz. Yatıracağınız ön ödeme tutarını, iletişime geçtiğiniz ev sahibinin şahsi hesabına yatırmalısınız ve ödemeyi yatırırken açıklama yazmalısınız. Yapacağınız rezervasyona ilişkin bir mail veya kayıt istemelisiniz. Bütün ev sahiplerinin kayıtlı olmak zorunda olduğu 'Kimlik Bildirim Sistemi' ne ilişkin bir kayıt da isteyebilirsiniz.

Sahibinden Kiralık Villaları Ne Zaman Kiralamalıyım?

Sahibinden kiralayacağınız villalarda da elbette erken rezervasyon indirimleri söz konusu olacaktır. Tatil planlamanızı ne kadar erken yaparsanız, o kadar erken rezervasyon yapabilirsiniz. Erkenden kiralayacağınız villanız size ekonomik avantajların yanında, tarih seçimi konusunda özgürlük sağlayacaktır. Erken rezervasyon yaptırmak; hem ev sahibi, hem de sizler için avantaj sağlayacaktır.

Kaska Villa ailesi olarak web sitemizde sizlere Sahibinden Kiralık Villalar kategorisinde sahibi olduğumuz villaları sunmayı amaçladık. Sahibi olduğumuz bu villalar; muhafazakar, balayına uygun, çocuk havuzlu, kış aylarına uygun (ısıtmalı havuzlu), deniz manzaralı, jakuzili, kalabalık ailelere ve arkadaş gruplarına uygun villalardır. Mutlu ve keyifli bir tatilin adresi olmayı amaçladık.

Yorumlar

Villalarımızda Konaklayan Misafirlerimizin Yorumları