Bir Kadın Gözünden Villa Tatili

Bir Kadın Gözünden Villa Tatili

Bir Kadın Gözünden Villa Tatili Anlayışı ve Öneriler

Tatil denince ilk akla gelen otel olur genelde. Otellerin bilinirliğinden uzakta olan villa tatili, otellerin sunduğu keyiften çok daha farklıdır. Otelde tatil yapmak, tek bir odaya hapsolmak ve size ait olanın sadece bir odayla sınırlı kalması; ne derece keyifli ve özel olabilir ki? Villa tatili ile size özel alanların keyfini daha rahat çıkarabilirsiniz. Villa tatilinde tamamen size ait bir ev ve size özel bir havuz bulunmakta olup; özel bir tatil, özel bir alan oluşturulmuştur.

Biz kadınlar tatile giderken koskoca bir valiz hazırlayıp gideriz. Her şeyi  götürelim, yanımıza alalım diyoruz. Küçük bir otel odasına sığmak da başlı başına bir sorun haline geliyor. Valizimize almamız gerekenlerin başında; her gün gündüz ve akşam için kalacağımız gün sayısına göre kıyafetlerimizi ayarlamalıyız, biz kadınların tatil valizleri birçok hikaye veya filme konu olmuştur. Jakuzi, havuz, deniz, kum, güneş, plaj derken almamız gereken kıyafet, bikini veya mayo, aksesuar sayısını bir düşünsenize.

Kalkan da tam bunlar için oldukça ideal bir tatil bölgesidir. Civarda bulunan her plajın, mekanın ve doğal güzelliğin keyfini çıkarmak isterseniz valizinizi kesinlikle iyi hazırlamalısınız. Kalkan’a tatile geldiğiniz zaman, Akdeniz’in incisi Kaputaş plajı, Akdeniz’in en uzun kumsalına sahip olan Patara plajı ve mavinin muazzam tonuna sahip bir çok koyun keyfini yaşayacaksınız.

Bu koylara, plajlara gitmeden dönmeyeceğiniz bir tatil için mayo ve bikini dışında; plaj terliğiniz, plaj havlunuz, saçlarınızın denizde çok fazla tuzlu suya maruz kalıp yıpranmasını istemeyenler için bone ve tabii olmazsa olmaz güneş kremleri, yağlarını da valizimize eklemeyi unutmamalıyız. Tatilin başında ilk yanımızda olması gerekenlerden güneş gözlüklerimizi de unutmamalıyız ve biz kadınlar için günlük çıkarken ya da akşamları çıkarken kıyafetlerimizi tamamlayan ayakkabı ve takılar vazgeçilmezimizdir. Valizimizde de bu takı ve aksesuarlar için boşluğumuz olacaktır ya da ikinci bir valize ihtiyaç duyacağız mutlaka. Elbette tatile makyaj malzemelerimiz olmadan çıkmayacağız. Gündüzleri kiralamış olduğunuz villanızın havuzunda olacaksınız ve denize giderken makyaj malzemelerine çok ihtiyaç duymayacaksınız ancak; denize gitmek ya da havuz dışında yapabileceğiniz başka aktiviteler de olacak. Saklıkent kanyonuna gitmek, Kekova'da tekne turu, safari, dalış, doğa yürüyüşü gibi bir çok aktiviteye katılmak isteyeceksiniz. Bu aktivitelere giderken bile basit bir makyaj yapıp çıkmanız için makyaj malzemeleriniz gerekli olacak. Deodorant ve parfümlerinizi de unutmayın, yaz sıcaklarında en büyük dostlarınız onlar olacaktır. Havuz, deniz, turlar derken güneşe ve tuzlu suya çok fazla maruz kalan saçlarınız yıpranacaktır. Bir hafta veya daha fazla tatil düşünüyorsanız, saçınıza özel uyguladığınız ama zamanınızı çok almayan özel karışımlar, spreyleriniz ya da yağlarınız varsa; onları da yanınıza almanızı tavsiye ederim.  Çünkü tuzlu su saçınızı sertleştirecektir ve bu da sizi rahatsız edebilir.

Valizlerimiz hazırsa, villa tatili için her şey hazırdır. Villa tatili, tüm alanın size ait olduğu kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz; yorgunluğunuzu atıp, dinlenebileceğiniz bir tatil seçeneğidir. Web sitemizden tarihinize uygun villayı beğenip, bizi arayabilir ve yerinizi ayırabilirsiniz; sonrası sadece valizinizi hazırlayıp, yola çıkmak olacaktır. Tatil anınızda sizlere her anlamda yardımcı olup; öneriler sunabilecek bizler de bir telefon uzağınızda olacağız. Kuaför, market, restoran ve romantik bir organizasyon; aklınıza gelen ve tatilinizde zamanınızı alacak her durum için; Kaska Villa olarak bizler yardımcı olalım, sizler de tatilinizin keyfini doyasıya yaşayın.

Yorumlar

Villalarımızda Konaklayan Misafirlerimizin Yorumları